07 dec. 2013 | 15:45

Paper Snow te ajută să-ţi creezi fulgi de hartie pe Windows Phone

ACTUALITATE
Paper Snow te ajută să-ţi creezi fulgi de hartie pe Windows Phone

Dacă tot peste noi, Paper Snow vă ajută să intraţi în asentiment folosind o tradiţie din copilărie, realizatul de fulgi de hărtie.

Paper Snow microsoft windows phone WP8

Îmi aduc aminte cu plăcere de zilele de la grădiniţă sau şcoala primară în care am descoperit magia plierii hărtiei şi decupării cu scopul de a creea nişte fulgi incredibil de frumoşi şi originali. Deşi poate fi folosită ca simplu divertisment, această aplicaţie poate funcţiona şi ca un experiment interesant înainte de decuparea efectivă a unei bucăţi de hârtie. Practic, toate tentativele nereuşite de a crea un fulg, aşa cum vi l-aţi imaginat, le puteţi executa de acum înainte pe Paper Snow. În cazul în care aţi găsit ceva care vă încântă, este suficient să apăsaţi pe back în aplicaţie pentru a vedea exact modelul pe care l-aţi decupat şi zonele din care aţi tăiat.

Paper Snow este o aplicaţie creativă şi atrăgătoare prin simplitate. După ce aţi accesat-o, vă alegeţi de câte ori să fie pliată hârtia virtuală înaintea începerii procesului de decupare. La următorul pas, . Puteţi folosi câteva forme predefinite, incluse în secţiunea shapes sau puteţi decupa liber după cum simţiţi voi. Printr-un tap pe open, vedeţi rezultatul final. Cum e de aşteptat în astfel de aplicaţii de creativitate, rezultatul poate fi partajat cu uşurinţă pe email sau diverse reţele sociale.

Descărcabilă gratuit din Windows Phone Store, această aplicaţie are ceva special care vă stârneşte să tot încercaţi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele