11 oct. 2013 | 15:18

Pantech Vega Secret Note, un nou phablet in conformitate cu vremurile

ACTUALITATE
Pantech Vega Secret Note, un nou phablet in conformitate cu vremurile

Cei de la au anuntat noul Secret Note din gama Vega, un phablet care pare inspirat semnificativ din aspectul lui Galaxy Note 3.

pantech vega secret note

In Coreea de Sud, Pantech este pe locul al treilea ca importanta printre producatorii de terminale, dupa Samsung si LG. Ca un mic detaliu, popularitatea companiei a crescut si mai mult odata cu lansarea oficiala acestui phablet.

 Secret Note este inspirat de telefonul supradimensionat al celor de la Samsung, de altfel are si un cuvant din numele acestui terminal al momentului (Note). Creierul ecuatiei este panoul Full HD de 5,9 inci in diagonala, care va masca aceeasi combinatie hardware cu cea din Note 3. Este vorba de un SoC Qualcomm Snapdragon 800 quad core ajutat de 3 GB de memorie RAM. Camera principala este capabila de capturi la 13 megapixeli, in timp ce cea frontala va obliga la un downgrade pana la doi megapixeli. Memoria interna este egala cu 32GB, avand insa in vedere ca integreaza un USB host, va va fi foarte usor sa va conectati instant un stick USB la telefon pentru a va elibera cativa GB de spatiu in caz de nevoie.

Deoarece conceptul clasic de stylus s-a demodat, dar producatorii de telefoane nu vor sa renunte la un astfel de accesoriu reinventat, in coltul carcasei va fi ascuns un V Pen, un accesoriu capabil de aceeasi interactiune precum un S Pen.

Pentru amatorii de securitate, nu trebuie neglijata prezenta unui senzor de amprenta pe spatele dispozitivului. Acesta din urma va fi impetuos necesar daca vreti sa intrati rapid la galeria foto, la clipuri, la muzica sau in agenda. Avand in vedere ca piata sud-coreeana este targetul noului telefon Pantech Vega Secret Note, nu puteau lipsi suportul pentru LTE Advanced, plus un pret la liber care va trezi cu siguranta interesul celor nu au cum sa cheltuiasca 840 de dolari pe un smartphone in 2013.

pantech-vega-secret-note

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele