27 feb. 2013 | 20:20

Optimus L II Dual – Dual SIM-uri LG de buget [Hands On]

ACTUALITATE
Optimus L II Dual - Dual SIM-uri LG de buget [Hands On]

Optimus L II Dual reprezinta noua serie de smartphone-uri dual SIM LG prezentate cu ocazia MWC 2013.

 LG Optimus L II Dual

Pe langa seria mid-range Optimus L II anunata la Barcelona, producatorul coreean vine si cu o serie noua de smartphone-uri Dual SIM: Optimus L II Dual. Practic vorbim de telefoane identice din punct de vedere hardware cu seria Optimus L II, dar care vin cu suportul pentru cel de-al doilea SIM si un buton capacitiv in plus (permite comutarea intre cartele).

Preview LG Optimus L7 II Dual

O alta diferenta consta in design-ul modificat (forme usor rotunjite) si plasticul folosit (ceva mai lucios). Telefoanele ofera functii de baza si se misca acceptabil, mai ales ca vin cu Android Jelly Bean 4.1.2 preinstalat si aplicatiile dezvoltate de LG: QuickMemo (notite scrise de mana), Quick Button (o tasta programabila pentru orice aplicatie), Safety Care (contact in caz de urgenta).

Setari LG Optimus L5 II Dual

Din pacate momentan nu stim daca seria L II Dual va ajunge pe piata din Europa si nici la ce pret ar urma sa fie comercializat in cazul in care va ajunge pe piata din Romania.

Intre timp va puteti delecta cu un hands on in care va prezentam toate cele trei modele ale seriei: Optimus L3 II Dual, L5 II Dual si L7 II Dual.


[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/LG Optimus L II Dual/”/]