17 dec. 2013 | 13:00

Odată cu Lumia Icon, Nokia renunţă la cifrele din numele telefoanelor

ACTUALITATE
Odată cu Lumia Icon, Nokia renunţă la cifrele din numele telefoanelor

La această oră, este aproape sigur faptul că cei de la Verizon vor lansa un smartphone ce ar fi trebuit să se cheme , dar care se va numi Lumia Icon.verizon nokia lumia icon 929

Cei de la @evleaks din nou au reuşit să publice online nişte imagini şi informaţii text legate de un aparat ce încă nu s-a lansat. În acest caz este vorba de un smartphone ce ar urma să se vândă pe Verizon. Deşi este greu de apreciat dacă se va iniţia un nou trend cu acest aparat, un lucru este aproape sigur, se va numi Lumia Icon. Cel puţin aşa spun zvonurile.

Chiar dacă nu avem o dată de lansare sigură, numărul imaginilor scăpate pe internet pe marginea acestui terminal ne duc cu gândul că nu va mai dura mult până când va ajunge pe piaţă. Data de 16 ianurie 2014 este doar una dintre opţiunile care se vehiculează. La capitolul hardware, Lumia Icon este foarte probabil să fie aproape identic la interior cu , dar să se ascundă în spatele unui ecran un pic mai rezonabil, de 5 inci cu aceeaşi rezoluţie Full HD precum phabletul companiei. Pe lângă procesorul quad core, ne putem aştepta la o cameră PureView de 20 de megapixeli, o cantitate de memorie internă de 32 de GB şi, desigur, cea mai nouă versiune de Windows Phone.

Dacă ne gândim la faptul că luna ianuarie va debuta odată cu CES-ul, respectivul eveniment s-ar putea dovedi a fi o ocazie unică pentru primele clipuri hands-on cu noul smartphone. Doar timpul ne va demonstra dacă astfel de zvonuri se vor materializa sau nu.

verizon nokia lumia 929leak1

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele