19 sept. 2013 | 12:30

Noul iTunes 11.1 vine cu iRadio si suport pentru instalarea iOS 7

ACTUALITATE
Noul iTunes 11.1 vine cu iRadio si suport pentru instalarea iOS 7

Daca ati incercat sa faceti upgrade la   pe vreun iDevice si nu ati reusit, s-ar putea sa fie si din cauza faptului ca nu aveti iTunes 11.1.

apple itunes 11.1 ios 7.0

Cum s-a intamplat de fiecare data cand Apple a lansat o versiune majora de iOS, astazi am beneficiat si de o noua versiune de .

Pe langa suportul pentru iOS 7, noul iTunes 11.1 integreaza o sectiune complet noua, iRadio. Desi in teorie iRadio ar trebui sa fie un serviciu online dedicat celor din SUA, dupa ce mi-am creat un cont Apple, fara card de credit, cu o adresa fictiva din Statele Unite ale Americii, am putut asculta fara probleme cateva ore de muzica pe gustul meu.

Daca ati mai experimentat radio-uri online personalizabile, gen Spotify sau Pandora, iRadio este similar ca si functionalitate. Practic, puteti alege unul dintre cele 250 de posturi radio cu nume sugestive de genuri de muzica sau topuri. Daca nu gasiti ceva pe placul vostru sau nu aveti rabdare, puteti fara probleme sa introduceti numele unui artist si se va crea automat un playlist cu melodii ale respectivei formatii si ale altor solisti cu ritmuri similare.

Tot iTunes 11.1 vine cu Genius Shuffle, un sistem care permite automatizarea realizarii de playlist-uri cu melodii care ,,merg foarte bine impreuna”.

Noua versiune de iTunes poate fi descarcata gratuit, in format de 32 si 64 de biti, de pe site-ul celor de la Apple.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele