24 iul. 2013 | 12:00

Noua versiune de SwiftKey salveaza profilurile in cloud [+VIDEO]

ACTUALITATE
Noua versiune de SwiftKey salveaza profilurile in cloud [+VIDEO]

Unul dintre cei mai populari , se alatura trendului actual si va poate sincroniza profilurile de tastatura prin Cloud.

swiftkey cloud lead 01

Am mai discutat si in trecut de , iar aprecierea posesorilor de Android care s-au invoit sa cheltuiasca 15 lei pe o tastatura virtuala este remarcabila. Pentru ca baza de date cu utilizatori este atat de stufoasa si SwiftKey se bazeaza pe un algoritm de invatare a stilului vostru de tastare, creatorii s-au decis ca odata cu noua versiune sa introduca in ecuatie si elementul de Cloud.

SwiftKey Cloud este public incepand de azi si ofera, printre altele, posibilitatea salvarii in Cloud a profilurilor voastre de tastatura. Acelasi serviciu automatizeaza partea de sincronizare a profilurilor intre un telefon sau tableta si un alt terminal similar. Aceasta functie relativ simpla va va scapa de partea educationala din SwiftKey atunci cand beneficiati de un upgrade la telefon.

Incercand sa va ajute sa fiti mai eficienti cand vine vorba de afirmatii populare pe Twitter sau Facebook, aceasta iteratie a tastaturii virtuale va scana automat retelele sociale si va va ajuta sa gasiti cuvintele la moda. Trending Phrases este numele acestei functii si, mai repede sau mai tarziu, in functie de stilul vostrui personal, va introduce asocieri noi de cuvinte  in fisierul de vocabular. Pe partea de localizare, chiar daca SwiftKey merge perfect in romana, cel putin pentru o perioada, functiile noi dependente de limba functioneaza in doar 12 limbi straine.

Partea de cloud este legata de unul sau mai mai multe dintre conturile voastre de Gmail, Facebook, Twitter sau Yahoo! Mail. In cazul in care ati definit o legatura undeva, este suficient sa folositi acelasi nume de utilizator pe un alt gadget si in cateva minute veti fi invatat deja SwiftKey sa se adopte stilului vostru de tastare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele