25 dec. 2013 | 12:49

Nokia Moneypenny ar putea fi primul dual-SIM cu Windows Phone

ACTUALITATE
Nokia Moneypenny ar putea fi primul dual-SIM cu Windows Phone

Mai este foarte puțin din anul acesta, totuși informații noi apar chiar și acum. Nokia va lansa și mai multe modele de smartphone-uri, unul dintre ele fiind Moneypenny.

nokia-moneypenny

Noi informații despre un nou terminal de la Nokia au apărut în ultimele ore. Nokia Moneypenny ar putea fi numele primului smartphone dual-SIM cu sistem de operare Windows Phone. Discuții despre acesta au avut loc acum aproape o lună, însă atunci nu pre știam mai nimic despre acesta. Acum, mulțumită lui @evleaks cunoaștem mai multe detalii și avem și o imagine. În partea de sus se pot observa clar câte un meniu de apeluri și mesaje pentru fiecare rețea în parte, precum și iconițele de semnal pentru două rețele diferite, ambele de tip 3G. Un alt aspect interesant despre acest produs sunt butoanele de navigare de pe ecran. Se discuta despre faptul că Microsoft ar putea permite producătorilor OEM să aibă butoane pe ecran în loc de butoane capacitive, și am putea privi primul dispozitiv care folosește această funcție. Totuși Nokia nu a fost niciodată un producător OEM, iar acum depinde mai mult de ce dictează Microsoft din punct de vedere business și produse. Numele smartphone-ului ar sugera un terminal mainstream mai degrabă decât unul high-end.

Alte informații spun că acesta va fi targetat către piețele în dezvoltare ca India sau Pakistan, însă nu cred că restul lumii nu va beneficia de un terminal dual-SIM cu Windows Phone.