25 mai 2013 | 10:00

Nokia Here Maps devine mult mai interesanta pe WP8

ACTUALITATE
Nokia Here Maps devine mult mai interesanta pe WP8

Intr-unul dintre cele mai interesante update-uri din ultimul an, o functie complet noua cu numele de LiveSight.

Nokia Here Maps with Live Sight

Am facut zilele trecute un update la Here Maps de la Nokia si sa vad ca noua versiune nu vine doar cu remedieri de bug-uri.

Doua functii noi au fost introduse in versiunea 3.3.354.8 a aplicatiei pentru Windows Phone. Prima poarta numele de LiveSight. Aceasta va ajuta sa vedeti in timp real locatii de interes din jurul locatiei voastre, prin intermediul camerei integrate in smartphone si a coordonatelor GPS aproximative. Astfel puteti gasi restaurante, muzee, baruri, cafenele sau hoteluri. Pentru a activa LiveSight trebuie sa faceti un tap pe butonul cu straturile hartii din coltul din dreapta jos.

Cea de a doua functie profita de busola digitala integrata in orice smartphone modern. Utila mai ales cand mergeti pe jos, aceasta optiune permite reorientarea hartii in conformitate cu directia spre care va orientati cu telefonul in mana. Daca nu ati mai uitilizat niciodata Here Maps de la Nokia merita sa o incercati si pentru faptul ca reprezinta una dintre cele mai buna solutii pentru navigare de pe Windows Phone 8. Gratuita si cu posibilitatea de a descarca harti pentru o utilizare offline, aceasta aplicatie face o treaba destul de buna in a va motiva sa uitati de absenta Google Maps din Windows Phone Store. Pentru a initia un download rapid este suficient sa faceti un click pe acest link.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele