23 oct. 2013 | 00:07

Nokia Guru – Un competitor de seama pentru iPod Shuffle?

ACTUALITATE
Nokia Guru - Un competitor de seama pentru iPod Shuffle?

Chiar daca abia s-a terminat Nokia World 2013, pe alte site-uri apar produse interesante si neanuntate, ca Nokia Guru.

 nokia-guru-music-accessory-big

Oare mai sunt multi utilizatori care prefera un mp3 player dedicat si nu smartphone-ul pe care il au deja in dotare? Chiar si pentru cei carora le place sportul, exista zeci de metode de a prinde smartphone-ul in timpul alergarii, mai ales ca se pot folosi si de aplicatii de monitorizare.

Nokia Guru vine mai mult ca un accesoriu ce detine si conectivitate NFC, un headset Bluetooth care se conecteaza la telefon si poate reda muzica de pe acesta, avand probabil si o serie de butoane pentru controlul playlist-ului. Imaginea de mai sus este o randare si este foarte posibil ca produsul, care probabil va fi lansat pana la sfarsitul anului, sa fie relativ diferit.

Informatia vine de pe Twitter si prezinta interes, avand in vedere ca producatorul nu s-a orientat pana acum, in realizarea de accesorii pentru smartphone-uri, avand inca ceva probleme de adaptare cu noua conducere. Momentan, nu s-a spus nimic despre acest dispozitiv la Nokia World 2013, semn ca nu este pe lista de prioritati a producatorului, insa probabil vom afla in curand si mai multe informatii. Portul microUSB sugereaza existenta unui acumulator care sa ofere autonomie procesorului de semnal Bluetooth si amplificatorului intern pentru casti.