14 mai 2013 | 18:00

Nokia a adus pe scena noul telefon Lumia 925

ACTUALITATE
Nokia a adus pe scena noul telefon Lumia 925

Nokia a adus in lumina reflectoarelor noul telefon, Lumia 925, dupa o campanie de promovare care a adus multa curiozitate in randul utilizatorilor.

Nokia-Lumia-925

Moto-ul sub care s-a desfasurat campania de promovare, ,,Mai mult decat pot vedea ochii tai”, subliniaza performantele aduse de noile lentilele ale camerei si de noile aplicatii care permit capturarea de imagini de o calitate mai ridicata decat modelele anterioare.

De asemenea, modelul Lumia 925 are inclusa si Nokia Smart Camera Mode, care oferă o modalitate usoara de a capta zece imagini dintr-o data, precum si editarea de imagini cu functii ca Best Shot, Action Shot si Motion Focus. Noul model Nokia Lumia 925 are ca sistem de operare Windows Phone 8, ecran AMOLED WXGA cu rezolutie de 1280×768, procesor Snapdragon dual-core 1,5 GHZ, iar camera principala este PureView de 8,7 MP cu mai multe functii incluse, cum ar fi Optical Image Stabilization, Autofocus. De asemenea, are 1GB RAM, 16 GB memorie interna si poate stoca pina la 7GB prin serviciul SkyDrive cloud.

In acelasi timp, bateria este de 2.000 mAh, care poate fi considerata nici prea mare, nici prea mică, dar care suporta, cu un accesoriu, Wireless Charging. Acesta este primul model din gama Lumia care are carcasa din metal, avand o robustete crescuta, iar partea din spate este din policarbonat, material intalnit si la Samsung. Nokia Lumia 925 a fost lansat in Europa prin Vodafone, impreuna cu alt operator si parteneri de retail. Pe langa Euriopa, modelul va fi lansat in SUA de T-Mobile si in China de China Mobile si China Unicom.

Vanzarile sunt de asteptat sa inceapa in Marea Britanie, Germania, Italia, Spania si China in Iunie, dupa care Lumia 925 va fi disponibil si in SUA si alte tari. Pretul pentru Nokia Lumia 925 este de 469 de euro, fara taxele si subventiile aplicate.

Nokia-Lumia-925-smart-camera

Nokia-Lumia-925-wireless-charging