16 dec. 2013 | 09:20

Nişte concepte interesante: iPhone Air şi iPhone 6C [VIDEO]

ACTUALITATE
Nişte concepte interesante: iPhone Air şi iPhone 6C [VIDEO]

După MacBook Air şi iPad Air se pare că urmează şi iPhone 6C, C-ul de la final fiind o referinţă pentru un ecran Curved (curbat).

s

Având în vedere popularitatea nestăvilită a iDevice-urilor recente, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că următoarele iteraţii stimulează imaginaţia unor minţi creative ce sălăşluiesc în universul online. Cu alte cuvinte, e o plăcere să vedem din ce în ce mai des pe internet clipuri şi imagini desenate şi modelate 3D de la zero, doar pentru a ne atrage atenţia asupra modului în care văd ei, artiştii, următorul device – iPhone sau iPad.

În acest caz, se pare că în spatele clipurilor de mai jos se află o companie cu numele de Set Sollution. Ilustrate sunt două dispozitive ipotetice, cu numele de . Primul dintre cele două duce ideea de terminal compact la extrem, în acelaşi timp menţinând toate caracteristicile ce au făcut popular un iPhone. Pare un vis frumos și e foarte probabil să rămână doar atât, având în vedere că imaginarul aparat cântăreşte doar 70 de grame şi are o grosime minimă de 1,5 milimetri, la marginea superioară şi maximă de 3,5 milimetri, la marginea inferioară. iPhone-ul 6C din clipul de mai jos îşi găseşte inspiraţia în actualul iPhone 5C, dacă e să ne uităm la varietatea de culori, dar se distanţează semnificativ de acesta prin integrarea unui panou curbat.

În teorie, modelele par destul de futuriste, în schimb, dacă ne uităm la LG G Flex, cu al său display semi flexibil şi la Vivo X3, care se încadrează deja în 5,75 milimetri, nu este exclus ca în următorii ani să vedem astfel de iDevice-uri.

iphone-6c-2

as

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele