18 feb. 2013 | 17:00

Mortal Kombat: Legacy primeste trailer pentru sezonul 2

VIDEO
Mortal Kombat: Legacy primeste trailer pentru sezonul 2

Sezonul cu numarul doi al serialului web Mortal Kombat: Legacy a primit primul sau trailer, in care au fost confirmate noi personaje care vor intra in lumina reflectoarelor. De data aceasta povestea nu va mai fi centrata in jurul originii luptatorilor, ci vom vedea un adevarat turneu Mortal Kombat.

Personaje precum Ermac, Liu Kang, Kung Lao, Raiden si multi altii se vor alatura celor prezenti in primul sezon pentru o serie de lupte violente. Pastrand povestea originala, turneul are loc pentru a stabili soarta taramului Earthrealm, iar singura metoda de a-l salva este supravietuirea concursului. Spre diferenta de filmele originale, Seria Mortal Kombat: Legacy abordeaza un stil mai intunecat si oarecum inradacinat in realitate, fara a apela la foarte multe efecte speciale pentru a crea „magia” caracteristica seriei.

Nu exista o data de lansare pentru sezonul 2 din Mortal Kombat: Legacy, insa suntem asigurati ca va „veni in curand”. Acesta va oferi aproximativ 80 de minute de actiune, pe parcursul a zece episoade.