28 oct. 2013 | 17:22

Moga Ace Power este un nou instrument de gaming pentru iOS

ACTUALITATE
Moga Ace Power este un nou instrument de gaming pentru iOS

Daca tot a fost introdus suportul pentru astfel de gadgeturi in , este doar o chestiune de timp pana vom fi asaltati cu aparate gen Moga Ace Power.

moga acer power iphone-1

S-a incheiat perioada in care doar posesorii de terminale cu Android se puteau bucura de console  de gaming portabile construite in jurul platformei si de controllere dedicate pentru o experienta de joaca similara cu a unui PSP.

Cei de la Logitech se pare ca lucreza intens la un astfel de , daca ar fi sa credem informatiile scapate pe internet din ultimele saptamani. Acum este timpul sa aruncam o privire peste un controller al celor de la Moga, ale carui imagini nu au ajuns inca online dintr-o sursa oficiala.

Moga Ace Power, destul de compact dupa cum se vede din imaginile alaturate, pare ca se extinde cu usurinta pentru a gazdui in mijloc un iDevice. La capitolul compatibilitate, este dedicat utilizarii in tandem cu un iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C si a cincea generatie de iPod Touch. moga ace power iphone-2

Cum se intampla deja de cateva luni in domeniul smartphone-urilor si tabletelor, imaginile cu acest gadget au fost postate pentru prima oara pe contul de Twitter @evleaks. Acesta din urma si-a construit deja un istoric foarte bun de zvonuri care l-a scurt timp s-au materializat in realitate. Din aceeasi sursa aflam ca Moga Ace Power va incorpora un acumulator de 1800 mAh ce va fi suficient atat pentru controller cat si pentru a alimenta iDevice-ul conectat. La prima vedere, cu un thumbstick si doua D-Pad-uri, solutia similara de la Logitech nu este la fel de performanta.

Doar timpul ne va arata care dintre cele doua companii a gasit o reteta mai buna pentru un transformator dintr-un smartphone intr-o consola portabila.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele