31 ian. 2013 | 13:42

Medal of Honor se retrage

ACTUALITATE
Medal of Honor se retrage

Medal of Honor: Warfighter nu a fost hit-ul pe care EA Games il astepta. Dupa doi ani de productie in cadrul studioului Danger Close, jocul a primit note de medie, fiind probabil unul dintre cele mai plictisitoare jocuri din serie. Ei bine, va dura foarte mult pana cand vom mai vedea acest nume atasta de vreun joc.

Medal of Honor Warfighter

Reactia presei si a fanilor fata de cel mai recent Medal of Honor a dus la retragerea seriei „din rotatie”. EA a confirmat ca anul viitor nu vom primi un alt joc din aceasta serie, ci un alt shooter. Deja a fost confirmata lansarea lui Battlefield 4 pentru anul curent, ceea ce poate sugera ca un Battlefield 5, Battlefield Bad Company 3 sau un joc complet nou ar putea veni in toamna lui 2014. Publisherul insa nu abandoneaza acest nume complet, ci doar il pune pe bara o perioada, pana cand publicul uita de neajunsurile celor mai recente doua titluri.

Oficialii EA considera totusi ca Medal of Honor: Warfighter a primit note mai mici decat merita, insa au acceptat faptul ca presiunea asupra echipei Danger Close a dus la acest produs final. Nevoia de a scoate un joc pe care sa il puna in concurenta directa cu seria Call of Duty in doi ani se pare ca a fost prea mult pentru angajatii studioului, care se pare ca aveau nevoie de mai mult timp.