08 mart. 2013 | 09:30

Marvel iti ofera tot ce a facut vreodata cu un abonament pe iOS

ACTUALITATE
Marvel iti ofera tot ce a facut vreodata cu un abonament pe iOS

Cu o istorie care se intinde pe o perioada de peste 70 de ani, utilizatorilor de iOS.

marvel comic unlimited abonament benzi desenate

si in tara noastra. In momentul in care ,,rasfoiesti” una pe iPad, simti ca experienta lecturii este imbunatatita exponential de ecranul de calitate al tabletei. Mizand probabil pe aceeasi usurinta de utilizare si nonsalanta cu care se cheltuiesc banii pe iDevice-uri, Marvel a hotarat sa vina cu o super oferta.

Compania din spatele celor mai mari si mai vechi francize din industrie a lansat Marvel Unlimited. Acesta este un abonament care ofera utilizatorilor de gadgeturi cu iOS peste 13.000 de benzi desenate publicate in ultimii 70 de ani. Pretul pentru un astfel de abonament va fi de 10 dolari pe luna sau 60 de dolari pe an cu reinnoire automata. Cu toate ca benzile desenate noi vor trebui in continuare achizitionate separat, in sase luni vor intra si acestea in catalogul Marvel Unlimited. Pentru a-si ajuta si mai mult utilizatorii, nici macar nu sunteti obligat sa stati tot timpul online pentru a va parcurge benzile desenate. Aveti optiunea sa descarcati sase numere simultan pentru lectura offline in cadrul aceluiasi abonament.

In cazul in care va intrebati care este calea cea mai scurta de a ajunge la Marvel Unlimited, raspunsul este simplu, sa instalati  pe iDeviceul vostru .

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele