05 nov. 2013 | 14:15

Maingear anunta cel mai subtire laptop de gaming de 17 inci

ACTUALITATE
Maingear anunta cel mai subtire laptop de gaming de 17 inci

Pulse 17 este numele celui mai subtire notebook de gaming din lume de 17 inci, dupa spusele celor de la Maingear.

maingear pulse 17 gaming notebook cel mai subtire

In teorie, la nivel global exista un numar semnificativ de producatori de sisteme high-end, de cele mai multe ori de gaming, care folosesc platforme create in integime de si investesc mai mult doar in cateva elemente de personalizare. Cu alte cuvinte, Clevo investeste in cercetare si dezvoltare, creeaza o carcasa eficienta din punct de vedere termic, integreaza in ea cele mai puternice componente si o comercializeaza pe sistem OEM unui numar mare de producatori. Printre acesti producatori, se numarau pana de curand cei de la .

Din diverse motive, se pare care respectivul producator a decis ca are puterea necesara dezvoltarii propriului model, de la zero. Ca urmare a acestor eforturi, compania americana a reusit sa creeze ceea ce ei numesc „cel mai subtire laptop de gaming din lume” cu un ecran de 17 inci.

Maingear Pulse 17 cel mai subtire notebook de gaming

Notebook-ul Maingear vine standard cu un procesor Intel Core i7 – 4700HQ tactat la 2,4GHz cu o frecventa de turbo boost de 3,4 GHz ajutat de 16GB de memorie RAM. Partea de procesare video este asigurata de un GeForce GTX 765M cu 2GB RAM. Panoul folosit este de 17,3 inci in diagonala si are o rezolutie nativa Full HD 1920 x 1080. In functie de buget, puteti opta pentru un hard disk de 1TB sau o pereche de SSD-uri de 480GB in RAID-O.

Configuratia de baza a acetui laptop de gaming Maingear va fi la 2100 de dolari, dar va creste proportional cu pretentiile clientului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele