11 feb. 2013 | 13:04

LG pregateste un nou flagship pentru MWC 2013

VIDEO
LG pregateste un nou flagship pentru MWC 2013

LG se pregateste temeinic pentru MWC 2013 si ne anunta ca lanseaza ceva special.

Producatorul coreean a lansat un videoclip prin care ne sporeste curiozitatea cu privire la MWC 2013. In ultimul timp tot mai multe branduri ne „ameninta” ca ne vor da pe spate cu ocazia expozitiei din Barcelona.

Trebuie sa recunoastem ca acest teaser al celor de la LG arata destul de interesant si ne asteptam ca noile modele de smartphone-uri sa fie si ele cu adevarat reusite. Mai mult ca sigur vom asista la prezentarea unei noi serii de telefoane inteligente si implicit un flagship in adevaratul sens al cuvantului.

LG MWC2013

Faptul ca LG este capabil sa lanseze telefoane competitive a fost demonstrat pe tot parcursul anului 2012 prin vanzarile inregistrate de Optimus G si Nexus 4. Urmeaza sa vedem in ce masura va reusi LG sa produca un varf de linie capabil sa se ia la tranta cu principalii competitori: noul Samsung Galaxy S sau urmatorul iPhone.

La sfarsitul acestei luni vom fi si noi prezenti in cadrul NWC 2012 si va vom furniza de la fata locului cele mai noi detalii despre ultimele tehnologii si aparitii in materie de smartphone-uri.