28 aug. 2013 | 16:10

LG G2, in cel mai nou clip de promovare [VIDEO]

ACTUALITATE
LG G2, in cel mai nou clip de promovare [VIDEO]

este impresionant, cel putin din punctul de vedere al configuratiei hardware, motiv pentru care LG investeste in promovarea sa.

Incercand probabil sa impresioneze amatorii de calatorii in spatiu si in acelasi timp sa demonstreze abilitatile de captura ale noului sau varf de gama, in clipuri de promovare.

Cea mai noua reclama la LG G2 este de fapt un clip de aproximativ doua minute in care sunt folosite secvente imortalizate folosind camera de 13 megapixeli cu stabilizare optica a respectivului smartphone. Cu aceasta ocazie, dupa pregatiri care aparent au durat 45 de zile, un G2 este trimis in spatiu folosind un balon. Dupa ce trece de troposfera si ajunge in stratosfera, aparatul ajunge sa inregistreze continut video Full HD de la marginea pamantului.

Una peste alta, clipul demonstreaza doua lucruri: pe langa abilitatile remarcabile de captura datorate in parte sistemului optic de stabilizare – OIS, mai impresionant este faptul ca acest telefon functioneaza fara probleme la temperaturi mult mai mici de zero grade.

Personal, cu toate ca mi-a placut acest scurt metraj, sa nu uitam ca telefonul nu poate fi inca achizitionat pentru ca altcineva, decat producatorul, sa confirme veridicitatea acestei performante deosebite.

LG G2 in spatiu 13MP ois

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele