14 dec. 2013 | 18:09

Kingston KC300, un SSD cu criptare și management

ACTUALITATE
Kingston KC300, un SSD cu criptare și management

Kingston a anunțat o versiune a SSD-ului KC300 ce permite corporațiilor să controleze discul. Varianta cusotomizată este compatibilă cu certificările Opal ale lui TCG (Trusted Computing Group).

SSD Kingston KC300

Acest model este ideal pentru companiile ce dorest să implementeze software de centralizare pentru a efectua managementul politicilor de securitate, a recuperărilor de parole, a logarii și creării de utilizatori pe platformele sale. SSD-ul dispune de criptare și oferă o securitate fiabilă ce respectă standardele industriale. SSD-ul KC300 customizat este gândit să poată funcționa cu software-ul popular de management ca WinMagic SecureDoc, Wave Embassy sau McAfee Endpoint Encryption pentru PC (EEPC).

”Pe măsură ce SSD-ul este din ce în ce mai întâlnit în mediul de business, mulți utilizatori enterprise caută soluții pentru managementul acestor dispozitive. Suntem mândri să oferim o soluție prin acest KC300 cu capabilități de management perfect integrate cu ele mai populare aplicații, pentru a oferi companiilor flexibilitatea de care au nevoie și liniștea că datele lor sunt în siguranță.” a declarat Ariel Perez, SSD business manager la Kingston.

SSD-ul Kingston KC300 cu criptare va fi disponibil momentan în capacități de 60 GB, 120 GB și 240 GB, modelul de 480 GB fiind anunțat pentru mai târziu. Unitățile beneficiază de 3 ani garanție, și suport direct de la producător.