15 sept. 2013 | 13:10

Infinity Blade Origins: Un clip ne explica istoria francizei [VIDEO]

TEHNOLOGIE
Infinity Blade Origins: Un clip ne explica istoria francizei [VIDEO]

A fost publicata introducerea pentru finalul trilogiei, Infinity Blade: Origins este un clip care ne explica istoria popularului joc de iOS.

In cadrul evenimentului de lansare a noului iPhone, a fost anuntat si . Al treilea joc din serie si finalul popularei francize, creatie a celor de la Chair Entertainment, se prezinta deja ca avand un potential foarte mare de succes.

La scurt timp dupa conferinta Apple, a fost publicat un trailer foarte impresionant pe care l-am mentionat zilele trecute intr-un material separat. Intr-un interviu ulterior, unul din directorii companiei a anuntat cu entuziasm ca a fost foarte incantat de performanta remarcabila a noului iDevice. Acum, cu cateva zile inainte de lansarea jocului care va avea loc pe 18 septembrie, ajunge pe internet si un scurt metraj intitulat Origins. Acesta va fi clipul cinematic care va preceda gameplay-ul noului joc.

Noul clip, un pic stitlizat in comparatie cu grafica impresionanta folosita in jocurile Infinity Blade, a fost realizat de studiourile Axis Animation si Ben Hibon, un director de animatie cu un CV impresionant. Tot el a lucrat la Harry Potter, Heavenly Sword si Mirror Mirror. In rolul personajului Worker of Secrets, naratorul este John Noble, un actor pe care s-ar putea sa-l recunoasteti din Lord of the Rings sau serialul SF Fringe.

In definitiv, daca trailerul si prezentarea celor de la de acum cateva zile nu v-au trezit apetilul pentru noul joc, acest clip va face cu siguranta o treaba foarte buna in a va motiva sa faceti achizitia de cativa dolari. Gresesc?

Epic games chair entertainment infinity blade origins

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele