09 sept. 2013 | 11:33

Hyundai testeaza piata la IFA 2013 cu niste smartphone-uri nelansate

ACTUALITATE
Hyundai testeaza piata la IFA 2013 cu niste smartphone-uri nelansate

Hyundai a venit la IFA 2013 cu o serie de smartphone-uri inca nelansate si spera sa obtina feedback direct de la retaileri si de la presa legat de aceste produse.

Hyundai

Probabil ca cele mai interesante smartphone-uri sunt cele cu certificari militare, adica rezistente la apa, socuri, praf, si probabil, la cat de solide si bine construite sunt, la ciment, flacari, curent electric. Nu glumesc, varianta argintie, care este complet metalica, ar putea fi un telefon foarte bun pentru pompieri, singurul lui dezavantaj este ca e vorba doar de un telefon bazat probabil pe un Symbian destul de rudimentar, cu un ecran mic si fara touchscreen. Pe de alta parte, domnisoara de la stand mi-a spus ca il tine in acvariu de dimineata pana seara, in fiecare zi, aprins.

Mai exista  o varianta pe portocaliu, cu carcasa realizata din material plastic, iar cel negru este un smartphone cu Android 4.1.

Hyundai Smartphone

Pe langa acestea am putut observa la standul lor si alte modele de telefoane mobile, toate cu android, unele bazate pe un SoC ARM Cortex altele bazate pe Intel Atom varianta pentru mobile. De asemenea, se pare ca Hyundai vrea sa intre pe piata si cu o serie de camere pentru sporturi extrmee, acele camere rezistente la apa, socuri, etc. Dupa design, se pare ca GoPro pare o inspiratie nu doar pentru creatorii de continut video, ci si pentru pasionatii de sporturi extreme.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Hyundai/”/]