30 apr. 2013 | 09:50

Huawei P6-U06 – Un nou concurent pentru titlul de cel mai subtire smartphone

ACTUALITATE
Huawei P6-U06 - Un nou concurent pentru titlul de cel mai subtire smartphone

Efemeritatea titlului de este evidentiata de un nou smartphone al celor de la Huawei, fiind un concurent serios la acest titlu.

Huawei P6-U06

Pentru ca nimic nu se vinde mai bine decat un produs definit prin comparative absolute, pe taramul terminalelor high end prin intermediul unui dispozitiv numit Huawei P6-U06.

Desi nu este inca lansat oficial, este aproape imposibil ca producatorul chinez sa nu confirme prin propriile mijloace, liniile de design si configuratia hardware a acestui nou aparat. Detinatorul, cel mai probabil, al titlului de cel mai subtire smartphone, de aceasta data a coborat pana la o grosime spectaculoasa de doar 6,18 milimetri. Pentru ca nu este doar un mit, P66-U06 a trecut deja pe la autoritatea chineza de certificare TECC (Telecommunication Equipemnt Certification Center in China), unde a fost clasificat ca fiind bun de utilizare.

In rest, P6-U06 vine cu un panou de 4,7 inci cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si 132,2 x 65,5 x 6,18 milimetri. Va incorpora un procesor quad core tactat la 1,5 GHz produs de Hisilicon cu numele de cod K3V2. Cantitatea de memorie RAM preinstalata va fi de 2GB iar cele doua camere vor fi de 8 si 2 megapixeli. Pe partea de conectica, sunt prezente modulele obisnuite: Bluetooth, WiFi N si, posibil, LTE. Aparatul va veni preinstalat cu Android 4.1.2 Jelly Bean si va putea fi achizitionat atat pe alb sau negru cat si pe roz.

Nu avem inca o data exact de disponibilitate pentru noul gadget, ne asteptam insa ca mandria chinezeasca sa aduca ,,cel mai subtire smartphone” si in aceasta parte a oceanului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele