31 mai 2013 | 11:00

HTC vrea sa lanseze un phablet cu stylus cu nume de cod T6

ACTUALITATE
HTC vrea sa lanseze un phablet cu stylus cu nume de cod T6

Pentru ca Samsung nu va putea sa-si mentina prea mult suprematia cu seria Note, in zona phableturilor va intra in curand un T6.

htc t6 phablet metal-640x305

Dupa ce am vazut foarte multi producatori care au lansat , noul trend acum este dat de cei care se grabesc sa ajunga la o diagonala de 6 inci cu un dispozitiv similar cu un telefon. HTC se pare ca va face parte din aceasta categorie cu un dispozitiv inca nelansat cu numele de cod HTC T6.

Cu toate ca Galaxy Note 3 nu a fost lansat inca, iminentul phablet cu Android de la HTC vrea sa fie un concurent serios pentru cel mai mare smartphone lansat de sud coreeni anul acesta. In primul rand, T6 va fi construit si pentru interactiunea cu un stylus inteligent, nu doar pentru joaca cu degetul. Va avea un ecran Full HD de 5,9 inci, in timp ce procesorul va fi un quad core tactat la 2,3 GHz Snapdragon 800 cu numele de cod Qualcomm MSM8974 si cu 2GB de memorie RAM. Nu va lipsi camera UltraPixel patentata de HTC impreuna cu difuzoare BoomSound. Spatiul intern va fi limitat la 16GB, in timp ce abilitatea extinderii acestei valori cu carduri microSD va va ajuta sa uitati de acea valoare. Camera frontala va fi de 2,1 megapixeli, in tmp ce bateria noului gadget va fi de 3300 mAh.

O surpriza interesanta vine sub forma sistemului de operare. Cu o posibila data de lansare programata pentru sfarsitul verii sau inceputul toamnei, HTC T6 se pare ca va fi livrat la primii utilizatori cu Android Key Lime Pie. Ca functii suplimentare nu vor lipsi BlinkFeed si interfata HTC Sense, iar ca accesorii optionale vom putea cumpara un cititor de amprente sau o carcasa suplimentara cu o baterie in plus. Nu mai ramane decat sa asteptam cateva luni ca sa vedem daca am avut sau nu dreptate si aceste zvonuri se vor confirma.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele