03 feb. 2013 | 11:30

HTC are niste smartphone-uri in maneca

ACTUALITATE
HTC are niste smartphone-uri in maneca

E imbucurator sa vezi ca, desi isi propune in continuare sa incerce sa rupa gura targului cu noi terminale.

HTC M4 G2 Specificatii zvonuri

Dupa ce a scapat pe internet, pentru o perioada se credea ca zvonurile legate de compania taiwaneza vor inceta sa apara macar pentru cateva saptamani. Realitatea este insa cu totul alta.

a publicat zilele trecute o imagine ce pare sa apartina unui document intern HTC si care contine specificatii clare pentru alte doua terminale ce urmeaza sa fie lansate in perioada imediat urmatoare. Acestea poarta numele de HTC M4 si HTC G2 si vor fi facute publice probabil la minim cateva saptamani distanta de M7.

Desi nu se cunosc detalii estetice ale celor doua terminale restul specificatiilor sunt destul de clare. HTC M4 este un terminal mainstream construit in jurul unui procesor dual core Snapdragon tactat la 1,2 GHz si a unui ecran de 4,3 inci cu rezolutie 720p. Cantitatea de memorie RAM instalata va fi de 2GB iar spatiul de stocare va fi egal cu 16GB. Camera de pe spatele aparatului va avea 13 MP si f/2.0, in timp ce camera din fata se va limita la 1,6 megapixeli. Bateria va fi de 1700 mAh iar sistemul de operare preinstalat va fi Android Jelly Bean. HTC G2 va fi un terminal entry level cu un ecran de 3,5 inci si o rezolutie de 480 x 320 pixeli ce va folosi un procesor ARM Cortex tactat la 1 GHz si 512 MB RAM. , HTC G2 va avea o camera de 5 MP si va fi preinstalat cu Android 4.0.

Oricum, creatiile de mai sus se pare ca nu-si vor gasi spatiu la standul HTC din cadrul targului Mobile World Congress din acest an, de la Barcelona.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele