25 feb. 2013 | 12:30

HP Slate 7, o tableta de buget cu Android Jelly Bean

ACTUALITATE
HP Slate 7, o tableta de buget cu Android Jelly Bean

Pentru ca tabletele de buget cu ecrane mici sunt la moda in acest moment, HP a gandit o astfel de tableta low-end, dar cu Beats Audio: Slate 7.

hp slate 7 Android Tablet beats

Dupe ce a renuntat complet la ideea realizarii de tablete si smartphone-uri cu WebOS, HP a decis sa treaca pe un sistem ceva mai popular, Android. La prima vedere, sistemul de operare pare destul de ,,curat”, fara personalizari semnificative aduse de HP. Singurul detaliu software mai special vine sub forma suportului pentru ePrint.

Slate 7 este o tableta de 7 inci ce va fi comercializata la aproximativ 170 de dolari, este produsa integral de HP si din multe puncte de vedere este similara cu Nexus 7. Are un ecran cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, panoul este de tip LCD cu unghiuri de vizibilitate foarte bune, fara culori spectaculoase insa. Procesorul folosit este un dual core ARM Cortex A9 tactat la 1,6 GHz si cantitatea de memorie RAM este de egala cu 1 GB. Spatiul de stocare implicit incepe de la 8 GB intr-un Slate 7. Din fericire, printr-un card Micro SD, puteti augmenta cu usurinta capacitatea mentionata anterior. Tableta are Bluetooth 2.1  la conectica, in timp ce senzorul folosit la camera de pe spate este de doar 3,1 megapixeli.

Cu toate ca vorbim de un produs low-end, spatele mat de culoare rosie sau argintie, la care se adauga cadrul de otel, reprezinta impreuna elemente definitiorii pentru o tableta trainica, confortabil de tinut in mana.

Ramane acum sa vedem daca, pe termen lung, HP se va incadra in randul companiilor precum Samsung, care fac eforturi regulate de a aduce .

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele