11 nov. 2013 | 18:29

Gramohorn II amplifică natural sunetul emis de un HTC One

ACTUALITATE
Gramohorn II amplifică natural sunetul emis de un HTC One

Deşi în mod normal există o fugă după specificații, Gramohorn II este un set de boxe care se luptă într-un cu totul alt domeniu.

HTC One Gramohorn II gramofon

Gramohorn II concurează într-o cu totul altă liga datorită designului futurist şi al faptului se folosește de amplificarea naturală a sunetului pentru a umple o cameră, deşi nu vorbim de prezenţa unor difuzoare de o anumită intensitate. Gândit în principiu pentru , un dispozitiv cu difuzoare stereo de o parte şi de alta a ecranului, datorită principiilor de design identice, a ajuns să funcţioneze şi cu HTC One Mini şi .

Sistemul de amplificare folosit de Gramohorn II ne aduce aminte de gramofoanele de la începutul anilor 1900. Este vorba de nişte pâlnii masive, al căror capăt se curbează cu scopul acumulării prelungite a sunetelor înainte de a le elibera în atmosferă la un volum sporit. Sunt nişte accesorii imprimate 3D şi, în funcţie de bugetul viitorului client, pot fi realizate exclusiv din ghips sau din oţel inoxidabil.

Varianta mai ieftină a Gramohorn II este ,,doar” 1610 dolari, în timp ce versiunea exagerat de scumpă ajunge la 8030 de dolari.

În teorie, fizica ne dictează că acest gadget va sta la baza unui sunet cu minim 50% mai puternic în comparaţie cu telefonul sursă. Sfatul meu este ca, la acest buget, să vă luaţi cea mai impozantă boxă Bluetooth pe care o găsiţi, eventual chiar şi un sistem 5.1 care v-a atras în ultima perioadă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele