27 feb. 2013 | 18:11

GameSmart de la Mad Catz, prezentat la MWC 2013

ACTUALITATE
GameSmart de la Mad Catz, prezentat la MWC 2013

Compania producatoare de periferice de gaming Mad Catz a anuntat in cadrul CES 2013 noua gama de accesorii universale din gama GameSmart. In cadrul Mobile World Congress, standul sau a avut expuse toate produsele din aceasta serie si am reusit sa primim niste informatii in plus despre acestea.

Mad Catz

In primul rand, am aflat ca noul gamepad C.T.R.L.R., este compatibil cu orice PC, Mac, tableta si telefon cu Android, iar pe viitor este posibil sa primeasca si suport pentru console. Conexiunea se face prin Bluetooth 4.0, iar pentru dispozitivele care nu incorporeaza acest standard, in pachet se gaseste si un dongle USB. Momentan nu exista un pret sau o data de lansare pentru acesta, insa este asteptat in viitorul apropiat.

Castile F.R.E.Q. au primit un pret de aproximativ 160 de euro si sunt destinate gamerilor care vor o pereche de casti pe care sa o poarte chiar si cand nu se afla in fata unui monitor. Acesta functioneaza atat ca un headset pentru gaming, cat si ca un headset pentru telefon si include control pe fir pentru apeluri, in functie de firul folosit.

M.O.U.S.9 era starul standului Mad Catz, intrucat se lanseaza in urmatoarele doua saptamani in toata lumea. Acesta va functiona pe PC si pe Mac si ofera profile personalizate in functie de aplicatia utilizata.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Mad Catz MWC 2013/”/]