14 nov. 2013 | 17:40

FlashAir 2 este un nou gadget Toshiba pentru transfer wireless de conţinut

ACTUALITATE
FlashAir 2 este un nou gadget Toshiba pentru transfer wireless de conţinut

Pentru simplul fapt că SD-urile trebuiau reinventate de mult timp, la ora actuală anunţă cea de a doua generaţie de FlashAir.

toshiba flashair sd hc

Este vorba de un card de memorie Wireless de 16GB sau 32GB pe care îl puteţi folosi pentru scăparea rapidă de conţinut foto-video şi nu numai fără nici un fel de fire sau proceduri complicate.

Produsul în cauză este FlashAir 2, aceasta este o generaţie nouă de card de memorie care se descurcă foarte bine în orice condiţii şi care integrează un hot spot wireless. Prin faptul că vă puteţi conecta cu uşurinţă la reţeaua fără fir creată de SD, puteţi descărca rapid câţiva GB de fotografii sau filme abia capturate. În plus, prin faptul că acelaşi mijloc de stocare poate fi configurat ca şi punct de acces, implică conectarea conectarea sa la o conexiune WiFi şi urcarea conţinutului proaspăt imortalizat în cloud, pe mail sau web.

FlashAir 2 este la bază un card SD HC class 10, foarte uşor şi rapid. În ceea ce priveşte preţurile, noile carduri au ajuns deja în magazine virtuale gen Amazon, Newegg sau cu un pret de 80 de dolari pentru 16 GB şi 100 de dolari pentru 32GB. Nu există nici restricţii vizavi de compatibilitatea cu diverse tipuri de aparate, merge în tandem cu orice cameră, smartphone, tabletă sau PC.

toshiba-sdhc-wifi-2013-11-13-04

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele