28 iul. 2013 | 14:00

Final Fantasy VII portat din 3D in 2D [VIDEO]

ACTUALITATE
Final Fantasy VII portat din 3D in 2D [VIDEO]

Cei mai multi , un pasionat de Final Fantasy VII munceste insa de cativa ani sa-l transforme din 3D in 2D.

Final Fantasy VII varianta 2D

Arta portarii de jocuri dintr-un format in altul implica eforturi supra omenesti desfasurate pe parcursul mai multor ani. Din acest motiv, in momentul in care cineva isi alege proiectul, de cele mai multe ori rezoneaza cu un public foarte larg. Luke Brown si-a ales VII, unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile si, cu siguranta, cel mai popular din serie.

In cele doua clipuri de mai jos veti vedea cum si-a petrecut Luke Brown timpul liber inca din 2008. In principiu, este vorba de portarea intregii aventuri din Final Fantasy VII din 3D in 2D. Intr-un mod de joc care imi aduce aminte de primele mele experiente similare de acum 20 de ani, stilul adoptat de utilizatorul YouTube Vanit1 in aceste clipuri demonstreaza o atentie la detalii remarcabila.

,,De alungul anilor am vazut foarte multi oameni care au incercat sa porteze in format 2D jocul Final Fantasy VII si au esuat, motiv pentru care m-am gandit sa fac eu acest lucru cum se cuvine. Scopul principal al efortului meu a fost de a realiza jocul FFVII care ar fi existat daca ar fi fost dezvoltat in 2D in loc de 3D.” Intr-un interviu acordat publicatiei online Kotaku, Luke Brown a fost foarte mandru de eforturile sale si de faptul ca, in opinia sa, proiectul sau se apropie cel mai mult de jocul original. Indiferent daca sunteti fani ai jocurilor 2D sau nu, clipurile de mai jos cu siguranta va vor trezi amintiri placute daca v-ati jucat macar pe un 486 in urma cu foarte multi ani.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele