19 mart. 2013 | 10:30

Fara a te intreba, Microsoft iti baga pe gat Service Pack 1 la Windows 7

ACTUALITATE
Fara a te intreba, Microsoft iti baga pe gat Service Pack 1 la Windows 7

in a-si actualiza cu succes sistemele de operare mai vechi sau mai noi cu ale sale Service Pack-uri, insa daca pana in prezent va fereati de ele, in curand nu veti mai avea cum.

microsoft windows 7 Service Pack 1 update

Cei mai multi utilizatori ai unui sistem de operare Microsoft. Din pacate , nu acelasi procent de utilizatori a facut trecerea la Service Pack 1 pentru respectivul Windows, al carui scop este de a introduce cele mai noi functii, sau de a-l face cat se poate de sprinten.

Microsoft si-a dorit din totdeauna ca utilizatorii produselor sale software sa nu ezite cand este vorba de adoptia noilor update-uri. Din aceasta categorie face parte si SP1 pentru Windows 7. Din pacate, gigantul din Redmond pare sa fi trecut la o adoptie fortata.

Incepand de astazi, pe etape, toti utilizatorii de Windows 7 se vor trezi cu un service pack 1 descarcat si instalat. Aceasta metoda este un pas complet diferit fata de practicile de pana acum. In primul rand, nu mai este necesar acordul utilizatorilor la instalare, totul fiind facut in background. Dupa vreo doua sau trei restaturi, va veti transforma in . Propagarea importantului update este atat de importanta pentru compania americana incat, incepand cu 9 aprilie, anul acesta, Microsoft va incheia suportul pentru versiunea originala de Windows.

Desi nu exista nici o particularitate negativa a primului Service Pack pentru Windows 7, e interesant sa vezi o schimbare de directie pentru modul in care Microsoft promoveaza noile versiuni. In conditiile in care doar administratorilor unei retele bazate pe sisteme cu Windows 7 le va fi usor sa mai amane un pic instalarea actualizarilor, utilizatorii de rand nu vor avea de ales.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele