26 iul. 2013 | 16:00

Ear Monsters este un joc de iOS pentru audiofili

ACTUALITATE
Ear Monsters este un joc de iOS pentru audiofili

Cea mai mare industrie la ora actuala cred ca este cea a jocurilor de mobile, motiv pentru care nu-mi vine sa cred ca Ear Monsters vine cu o idee originala.

Ear Monsters iOS iPhone joc audio 3d

Cu un pic de rabdare, in permanenta veti gasi un joc care sa va lase cu gura cascata sau, in cel mai rau caz, sa va tina legat de scaun. In continuare se fac si jocuri de calitate pe langa succesele rasunatoare similare cu filmele de box office.

Ear Monsters este un joc a carui idee simpla il face foarte greu de explicat, motiv pentru care ar trebui sa-l experimentati. Ca de obicei, trebuie sa omorati niste monstri care, in acest context, se teleporteaza prin intermediului unor gauri de vierme in mijlocul hartii. Pentru ca trebuie sa incepeti de undeva cu gameplay-ul, initial este suficient sa faceti un tap pe un monstru pentru a-l asasina atunci cand apare. Aventura se complica cand monstrii devin invizibili si singura posibilitate de a-i elimina implica sa-i cu precizie elvetiana printr-un pseudo-surround.

Promovat ca 3D audio, sunetul pe care il veti folosi ca reper in mediul virtual poate fi redat cu orice pereche de casti, cu conditia sa si stati fizic intr-un cadru lipsit de galagie. Mai exista si solutia de a folosi doua boxe puternice, mi-e frica insa ca nimic nu se compara cu atmosfera macabra pe care o genereaza fiecare joc atunci cand il jucati noaptea cu castile pe urechi.  Pentru a va usura treaba, jocul va ofera si cateva indicii vizuale si auditive,

Cu un pret de doar 2 dolari in AppStore, acest programel are mari sanse sa va motiveze sa-l terminati intr-un timp relativ scurt – daca nu din alt motiv, macar pentru ideea originala integrata intr-un pachet atractiv.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele