30 apr. 2013 | 13:10

Drop este un joc web gratuit venit de la creatorul lui Minecraft

ACTUALITATE
Drop este un joc web gratuit venit de la creatorul lui Minecraft

Chiar daca nu mai are nevoie de nici o prezentare, , a decis sa devina si mai popular printr-un joc web.

Minecraft Drop Unity notch  joc web

Drop este cea mai noua creatie iesita din mintea lui Notch, creatorul unuia dintre .

Realizat prin intermediul motorului grafic cross platform Unity, Drop este un joc pe care il puteti juca prin intermediul oricarui browser. Este suficient sa accesati adresa http://drop.notch.net/ si sa faceti tot posibililul sa nu va enervati incercand sa nimeriti literele care clipesc pe ecran cu o viteza din ce in ce mai mare. Principiul e simplu, nimeriti cat mai multe litere care va sunt servite in spirala si primiti un punctaj mai mare. Daca ocazional va amintiti sa dati un spatiu o sa primiti cateva puncte in plus. Cu cat gresiti mai multe litere, cu atat urmatoarele va vor fi servite mai rapid.

Inspiratia vine dintr-un joc destul de vechi intitulat Super Hexagon. Sountrack-ul este interesant iar momentul in care va dati seama ca de fapt nu va sunt servite litere aleatorii, ci cuvinte in limba engleza, va fi de un real ajutor. In definitiv, jocul este unealta perfecta pentru a-i vindeca de mandrie pe cei care cred ca stiu sa scrie repede la tastatura.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele