01 iul. 2013 | 14:52

Doodle Jump, un nou joc de mobil portat pe Xbox cu Kinect [+VIDEO]

ACTUALITATE
Doodle Jump, un nou joc de mobil portat pe Xbox cu Kinect [+VIDEO]

Faima jocurilor de mobil nu mai poate fi neglijata, motiv pentru care jocuri precum Doodle Jump ajung  pe XBOX 360 cu

Doodle jump microsoft xbox 360 Kinect

Doodle Jump este unul dintre jocurile care au facut istorie, intai printr-o versiune de iOS si, la scurt timp dupa, printr-o versiune de Android. Extrem de popular, acesta este rezultatul exploziei de gameri de smartphone, utilizatori care nu au neaparat o consola acasa, dar care nu pot lasa telefonul mobil din mana.

Incepand cu zilele urmatoare, Doodle Jump sare de pe mobil in hainele unui joc pentru Xbox 360. Cu numele complet Doodle Jump for , noul titlu poate fi descarcat in orice moment din Xbox Live Marketplace. In aceasta iteratie de doar cinci dolari sau 400 de puncte Microsoft, jucatorul va pierde foarte multe calorii printr-o combinatie de gesturi si miscari bruste din maini si din picioare. Pentru a termina un nivel va trebui sa sariti, sa faceti pasi in lateral, sa aplaudati, sa dati din maini ca si cum ati incerca sa zburati, plus alte cateva activitati menite sa va oboseasca.

In mare parte, jocul este similar cu cel pe care l-ati invatat deja pe mobil, va exista insa si o cantitate de continut nou pe care il vor vedea pentru prima oara posesorii de Kinect. Nu vor lipsi lupte cu bosi, upgrade-uri la personaj si alte cateva elemente menite sa va ajute sa profitati de sistemul de achievement-uri (realizari) specific platformei. Avand in vedere ca este disponibil la un pret corect, ar fi pacat sa nu-l experimentati, macar de dragul orelor petrecute cu telefonul in mana la un moment dat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele