30 mart. 2013 | 09:10

Dishonored a inspirat un controller unic de XBOX 360

ACTUALITATE
Dishonored a inspirat un controller unic de XBOX 360

Un joc spectaculos si de calitate, este unul dintre titlurile care au impresionat audienta in 2012, indiferent daca era rulat pe XBOX, PS3 sau pe PC.

dishonored_controller

Primul gest pe care il poate face un fan inrait al unui joc este sa achizitioneze din magazin editia speciala a respectivului titlu. Cel de-al doilea gest implica un pic de simt artistic si se reflecta, de cele mai multe ori, in opere de arta inspirate de acel joc. Din aceasta a doua categorie face parte gamepad-ul de XBOX 360 din imaginea de mai sus.

Gamepad-ul construit de la zero este creatia lui Devin Smith de la End of Line Designs. Acesta nu s-a multumit cu imprimarea cu diverse imagini a unui controller existent si a optat pentru realizarea unui design unic in jurul unui produs pe care il stim cu totii foarte bine.  Fiecare element folosit mai sus a fost realizat special pentru acest exemplar, incepand cu butoanele si terminand cu cuiele indoite. Pana si logo-ul XBOX, care functioneaza ca switch de imperechere al controller-ului cu consola, in aceasta varianta, are un aspect unic. Este vorba de intr-o iteratie capabila de a se lumina.

Este greu de apreciat nivelul de confort aferent utilizarii intense a acestui model, insa un lucru e cert: efortul implicat in realizarea sa il transforma intr-o opera de arta. Practic, nu stim daca aceasta versiune va fi comercializata sau nu, dar… putem sti? poate nu a fost creata pentru gaming.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele