27 iun. 2013 | 00:01

Discovery are aplicatii pentru Windows Phone 8

ACTUALITATE
Discovery are aplicatii pentru Windows Phone 8

Discovery a lansat trei aplicatii pentru Windows Phone 8, prin care pot fi urmarite emisiunile de pe canalele Animal Planet, Discovery si TLC.

Aplicatii Discovery Windows Phone 8

Prin urmare, cei care au un terminal cu sistem de operare Windows Phone 8 instalat si un abonament TV la RCS, pot urmari acum animalele simpatice de pe planeta lor, pot descoperi daca miturile sunt adevarate sau nu cu baietii de la MythBustres ori pot invata cum se face, sa zicem, o prajitura buna sau sa gaseasca o destinatie pentru inca un concediu.

Noile aplicatii Animal Planet, Discovery Channel si TLC va permit sa verificati programul emisiunilor preferate sau sa urmariti scurte videoclipuri, precum si o multime de episoade intregi din documentarele preferate. Aplicatiile celor de la Discovery suporta, printre altele, si comanda vocala. De asemenea, poate fi pus reminder pe calendar pentru serialele preferate.

Fiecare dintre cele trei aplicatii au cate cinci MB si au nevoie de media playback, microfon, senzor de miscare si merg pe rezolutii HD720P (720×1280), WVGA (480×800) sauWXGA (768×1280).

Noile aplicatii Animal Planet, Discovery Channel si TLC sunt gratis si sunt disponibile pe Windows Phone Store.