25 nov. 2013 | 13:10

Din zvonuri, Huawei Ascend Mate 2 este un phablet performant

ACTUALITATE
Din zvonuri, Huawei Ascend Mate 2 este un phablet performant

, unul dintre cei mai puternici producători chinezi de IT, are în permanenţă „pe ţeavă” câteva smartphone-uri noi de vârf.Acum vorbim de Ascend Mate 2.

Android huawei ascend-mate-2-huawei

Creaţiile companiei nu sunt la fel de populare în Occident precum în China, dar asta nu înseamnă că cei de la Huawei se descurajează vreo secundă – în permanenţă au modele noi de telefoane în tolbă. Cu toate că nu avem o informaţie oficială cum că acesta ar fi următorul vârf de gamă al companiei, este aproape sigur că aşa arată .

Vehiculat că va fi anuntat oficial la CES în 2014, cum s-a întâmplat de altfel anul acesta cu Ascend Mate, noul Mate 2 ar trebui să integreze un upgrade semnificativ la capitolul hardware, faţă de modelul aflat acum pe piaţă. Deşi plecăm de la aceeaşi diagonală de 6,1 inci, panoul folosit va avea o densitatea mult mai mare de pixeli datorită tranziţiei de la o rezoluţie nativă 720p la Full HD. Partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie dintre un procesor quad core la 1,6GHz de tip HiSilicon Kirin 910, un GPU Mali-450 şi o cantitate de 2GB de memorie RAM. Cantitatea de memorie preinstalată va fi egală cu 16Gb şi sistemul de operare preinstalat pe Ascend Mate 2 va fi Android 4.2.2. Cum e de aşteptat în cazul Huawei, interfaţa nativă oferită de Google va fi mascată de Emotion UI a celor de la Huawei.

Nu avem momentan un preţ ipotetic pentru acest model Ascend Mate 2 şi nici măcar siguranţa că va fi vreodată disponibil în altă ţară decât China. Rămâne ca în următoarele săptămâni, informaţiile ce vor fi publicate, să ne confirme sau infirme ceea ce am aflat până în acest moment.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele