07 iun. 2013 | 10:00

Diablo 3 are o data oficiala de lansare pe PS3 si XBOX 360

ACTUALITATE
Diablo 3 are o data oficiala de lansare pe PS3 si XBOX 360

Cu toate ca eram sigur ca popularul RPG Diablo 3 va fi disponibil in exclusivitate pe PC si PS3, se pare ca acestei liste i se adauga si XBOX 360.

diablo 3 ps3 xbox 360

Dupa ce ne-a impresionat cu pentru console, cei de la Blizzard au decis sa ne ofere cateva informatii in plus legate de popularul joc de PC reinventat pentru interactiunea cu un gamepad.

Detaliat initial in cadrul evenimentului de anuntare al PlayStation 4, foarte multi au crezut ca Diablo 3 va fi disponibil in exclusivitate pe consola celor de la Sony. La aproape patru luni de la prima veste legata de acest titlu, aflam ca jocul celor de la Activision Blizzard va fi disponibil atat pe PS3 cat si pe XBOX 360 incepand cu 3 septembrie. Pe langa data exacta incepand cu care vom putea achizitiona jocul din magazine, o noutate mai importanta a fost legata de disponibilitatea unei versiuni pentru consola Microsoft.

Incercand probabil sa descrie cat mai detaliat efortul investit in acest RPG, creatorii seriei au clasificat versiunea pentru consola ca fiind regandita de la zero pentru actiunea ghidata de gamepad. Vom vedea o noua camera dinamica menita sa urmareasca mai agresiv personajul principal si o noua interfata cumulata cu noi controale gandite pentru o experienta intituitiva si confortabila din confortul canapelei.

In ceea ce priveste continutul, Diablo 3 pentru Xbox 360 si PlayStation 3 va include din start toate actualizarile si modificarile de care au beneficiat pana in acest moment . In ceea ce priveste detaliile unei versiuni a jocului pentru noile console, PlayStation 4 si Xbox One, cei de la Blizzard au refuzat sa discute in acest moment.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele