08 mart. 2013 | 12:40

Dead Space 3 se intoarce la horror cu un nou DLC

ACTUALITATE
Dead Space 3 se intoarce la horror cu un nou DLC

Dead Space 3 nu a atras foarte multi fani ai seriei, intrucat gameplay-ul s-a indepartat de atmosfera clasica horror. Ei bine, EA doreste sa le ofere celor care inca mai spera la sperieturi din partea acestei licente un DLC terifiant: Awakened.

Dead Space 3 Awakened

Actiunea noului pachet de misiuni are loc pe nava CMS Terra Nova si implica un cult care venereaza hidoasele creaturi necromorfe. Totul va fi mult mai intunecat decat in jocul original, spatiul in care are loc actiunea va fi mult mai claustrofobic, iar actiunea va fi orientata mai putin catre actiune. Daca stam sa adunam toate aceste elemente, DLC-ul Awakened ofera o experienta foarte asemanatoare cu primul joc din serie, care este de departe cel mai infricosator.

Din pacate insa, gameplay-ul cooperativ este in continuare o componenta importanta a lui Dead Space 3, iar cei care aleg sa experimenteze jocul in acest mod vor renunta la tensiunea amplificata de solitudine. Evident, modul cooperativ include continut extra, dedicat acestei componente, deci cei care vor experienta completa vor fi nevoiti sa joace alaturi de un prieten.

Pe langa secventele care aduc un nou fir narativ, DLC-ul va include noi inamici si componente pentru armele din joc. Lansarea lui Awakened va avea loc in cursul lunii martie pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3, la pretul de 10 Euro/800 MS Points.