29 nov. 2013 | 18:20

De acum, R2-D2 este reponsabil de alimentarea gadgeturilor în maşină

ACTUALITATE
De acum, R2-D2 este reponsabil de alimentarea gadgeturilor în maşină

Trăiesc cu impresia că nu o să moară niciodată, tocmai a fost anunţat un încărcător USB de maşină cu faţă de R2-D2.

star wars R2D2-USB-Car-Charger

Un cadou deosebit pentru poate fi reprezentat în perioada imediat următoare de un încărcator de maşină R2-D2 cu doua USB-uri.

Având în vedere că smartphone-urile actuale au probleme din ce în ce mai mari la capitolul autonomie şi se pare că producătorii importanţi preferă să mărească diagonala panourilor, decât capacitatea bateriei, trebuie să fiţi în permanenţă înconjuraţi de încărcătoare. Dacă acest aspect este o constantă, faceţi măcar un efort să aveţi un accesoriu din această categorie cu o poveste în spate care să vă încânte.

Faţă de alte dispozitive similare, gadgetul din imagine, pe lângă faptul că-şi ia tensiune din priza de la brichetă, are şi o formă de aşa natură încât să stea confortabil într-un suport de pahare. Funcţionează deopotrivă cu smartphone-uri şi tablete, dar mai important decât atât este faptul că are şi câteva mişcări atractive sub capotă. Din momentul în care se află sub tensiune, partea de sus începe să se învârtă, iar dacă nu vă deranjează, tot atunci scoate nişte sunete similare cu ale personajului din Star Wars.

La 50 de dolari pe ThinkGeek, R2-D2 nu este nici pe departe ieftin, în schimb este amuzant şi original, pentru unii s-ar putea să fie suficient.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele