05 apr. 2013 | 11:30

Cyberlink PowerDVD 13 demonstreaza beneficiile unui player dedicat

ACTUALITATE
Cyberlink PowerDVD 13 demonstreaza beneficiile unui player dedicat

PowerDVD 13 este doar cea mai noua piesa din istoria unuia dintre dedicate din ultimii ani.

cyberlink powerdvd 13

A trecut mai bine de un an de la lansarea ultimei versiuni de PowerDVD de la Cyberlink, context in care, compania producatoare a decis ca este loc in piata de o noua iteratie a respectivului program. In definitiv, multe s-au schimbat in ultimul an in si suportul pentru aceste schimbari trebuia introdus in mod oficial. Astfel a aparut PowerDVD 13.

Noul player de discuri si continut multimedia audio/video vine cu o noua interfata grafica. Aceasta integreaza o librarie dedicata cu filme cu posibilitatea atasarii de coperti fiecarui titlu din colectie. Este prezent si un mini player de muzica care ar trebui sa va faca experienta auditiei exclusive de continut mult mai placuta. Incercand sa se conformeze cu pretentiile tuturor tipurilor de utilizatori, toate scurtaturile din taste pot fi modificate dupa preferinte in noul Power DVD.

A fost introdus suportul pentru continut video la rezolutie 4K si pentru upscaling la rezolutia respectiva a continutului HD sau Full HD. Pana si interfata a fost construita de asa natura incat sa arate bine pe notebook-urile cu rezolutii exagerate gen Retina Display. Pentru post procesarea continutului video este folosita cea mai noua generatie a tehnologiei TrueTheater. Aceasta din urma poate mari artificial calitatea continutului video chiar si atunci cand vorbim de filme in format Blu-ray sau de orice alt tip de continut la rezolutie 1080p.

Pentru 100 dolari veti primi, pe langa suita PowerDVD 13 in versiunea Ultra, PowerDVD Mobile si PowerDVD Remote, doua aplicatii dedicate pentru iOS si Android.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele