03 dec. 2013 | 15:55

Desenul Morgan Freeman este cel mai deştept marketing iPad Air? [VIDEO]

TEHNOLOGIE
Desenul Morgan Freeman este cel mai deştept marketing iPad Air? [VIDEO]

Cu toate că nu vorbim de o reclamă Morgan Freeman pe iPad Air, acesta poate fi considerat cel mai deştept , nu contează că se poate realiza ceva similar pe altceva.

Morgran Freeman iPad reclama desen

Un astfel de clip cu Morgan Freeman pe iPad Air reuşeşte să demonteze complet mitul cum că tabletele nu reprezintă dispozitive de creat conţinut. Deşi iPad-ul este considerat de mulţi ca fiind mai special în comparaţie cu restul alternativelor cu Android, cei mai mulţi consideră tableta Apple ca fiind perfectă doar pentru notiţe, jocuri, consum de conţinut multimedia, navigat pe internet şi manipulat fotografii digitale.

În imaginea de mai sus, care pare clar o fotografie, este în realitate un desen. Pentru că este greu de crezut, întregul proces creativ a fost capturat într-un timelapse.

Realitatea este că cei cu o înclinaţie artistică tind să deseneze intens pe iPad şi exact aceelaşi lucru face şi Kyle Lambert în clipul de mai sus. Lucrarea a fost realizată pe un , folosind nimic altceva decât mişcări ale degetelor şi aplicaţia Procreate. Scopul final, care a fost atins de prisos, constă în realizarea unui potret suprarealist al lui Morgan Freeman pe iPad Air.

Dacă ar fi să îl credem pe creatorul creaţiei, durata proiectului a fost de peste 200 de ore şi a implicat aproximativ 285.000 de atingeri cu degetul pe ecran. Faptul că nu a folosit nişte unelte de precizie elveţiană este doar cireaşa de pe tort. Vizionare plăcută!

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele