11 dec. 2013 | 15:30

CronusMax, un gadget Xbox ce-ţi permite să foloseşti orice controller [+VIDEO]

ACTUALITATE
CronusMax, un gadget Xbox ce-ţi permite să foloseşti orice controller [+VIDEO]

Chiar şi un controller de PlayStation 4 poate fi folosit de care au reşit să pună mâna un gadget cu numele de CronusMax.

Cronusmax xbox one xbox 360 controller

In principiu, utilizatorii de au ales acest dispozitiv pentru că sunt încântaţi de funcţionalitatea consolei, dar asta nu înseamnă neapărat că sunt încântaţi şi de controllerul din pachet. Ca urmare, e bine de ştiut că există un gadget pe care îl puteţi folosi pentru a vă folosi în schimb orice alt controller vă încântă.

CronusMax este un stick USB care poate să facă minuni. Unii l-ar putea considera o unealtă de modding, deoarece vă permite să folosiţi consola Microsoft altfel decât şi-a propus producătorul. Din fericire, pentru simplul fapt că utilizarea sa nu implică să desfaceţi vreun şurub sau să dezlipiţi vreun sigiliu, nu veţi pierde sub nici o formă garanţia.

Clipul de mai jos face o treabă foarte bună în a vă arata ce înseamnă acest mic aparat. Este suficient să vedeţi pe cineva jucându-se Killer Instinct pe un Xbox One folosind un controller DualShock 3, DualShock 4, un controller de Xbox 360 şi chiar şi unul de Wii pentru a înţelege că nu este vorba de vreo glumă. În plus, acelaşi CronusMax vă ajută să folosiţi o tastatură obişnuită şi un mouse pentru a juca Call Of Duty, o funcţie ce-i va încânta enorm pe cei care nu s-au obişnuit să joace shootere folosind un gamepad.

Acest stick USB poate fi achiziţionat deja la un pret de 60 de dolari de la un număr destul de mare comercianţi online din Statele Unite şi nu numai.

 

Cronusmax xbox one xbox controller

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele