18 feb. 2013 | 14:10

Cosmote intra in randul operatorilor oferind tehnologie 4G

ACTUALITATE
Cosmote intra in randul operatorilor oferind tehnologie 4G

Cosmote intra si el in mod oficial in randul operatorilor de telefonie mobila oferind servicii 4G LTE, si se angajeaza sa ofere cele mai bune servicii de date.

Cosmote-4GAstazi compania a prezentat cele mai recente dezvoltari adusele retelei sale si mentioneaza ca pana la inceputul anului viitor va oferi o experienta completa 4G. Aceeasi situatie este si la Vodafone sau Orange, momentan spectrul de frecventa nu este complet eliberat, cele mai mari viteze putand fi atinse la sfarsitul acestui an. Testele efectuate astazi, teste care demonstreaza capabilitatile retelei de a functiona la viteze de aproape 150 Mb/s, viteza care va fi disponibila de altfel pentru toti operatorii la finele acestui an.

Pana atunci Cosmote spune ca pe reteaua 3G+ (43,2 Mb/s) ofera cea mai buna experienta si ca aceasta viteza va fi disponibila in 150 de orase mari si 900 de localitati pana la sfarsitul lunii martie a acestui an. In concluzie avem doar vesti bune, si speram ca nivelul de acoperire va creste exponential pe parcursul acestui an.

Prioritatea noastra este sa oferim excelenta in experienta de utilizare a tehnologiei 4G atat prin intermediul modemurilor, cat si al tabletelor sau al terminalelor. Prin urmare, toate eforturile noastre vizeaza acest scop. Avem in derulare proiectarea celor mai bune produse bazate pe aceasta tehnologie, in functie de nevoile identificate in piata. Acestea vor fi dezvoltate gradual in perioada imediat urmatoare. Totodata, incepand de astazi si pana la finalul lunii aprilie 2013, pasionatii de tehnologie sunt invitati in magazinul COSMOTE din Baneasa Shopping City Bucuresti pentru a testa serviciile 4G care vor fi disponibile in curand in oferta noastra comerciala”

 a precizat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE Romania

Lampros Iskos, CTO COSMOTE Romania