14 dec. 2013 | 17:02

Corsair Carbide 540 este disponibilă acum și pe variantă albă

ACTUALITATE
Corsair Carbide 540 este disponibilă acum și pe variantă albă

Corsair a anuțat disponibilitatea carcasei pentru PC, Carbide Series Air 540, și pe culoarea albă, aparent cerută de comunitatea entuziaștilor.

Carcasa PC Corsair Carbide

Corsair Carbide Air 540 este disponibilă deja pe negru și argintiu iar producătorul se pare că a ascultat cerințele pasionaților și a lansat și varianta pe alb a acestui model de carcasă. Design-ul și forma acestei carcase este puțin diferit față de restul modelelor de pe piață. Carcasa este un produs inovativ care a primit un feedback foarte pozitiv de la mulți testeri din întreaga lume. Construcția carcasei se bazează pe două camere diferite, una pentru placa de bază și plăcile grafice și cealaltă pentru unitățile de stocare și sursă. Ideea duce la separarea celor două elemente într-un mod foarte inteligent, iar rezultatul este unul deosebit, rpcirea componentelor fiind foarte bună iar nivelul de zgomot al sistemului foarte redus.

Elementele caracteristice ale acestei carcase sunt cele două camere separate pentru montarea componentelor, suportul pentru plăci de bază de toate dimensiunile, de la mini ITX până la Extended ATX, posibilitatea de montare a plăcilor grafice cu o lungime de până la 320 mm, suportul pentru șase ventilatoare de 120 mm sau cinci ventilatoare de 140 mm, ori radiatoare masive pentru răcirea cu apă. Se pot monta două unități de 5.25 inci, două de 3.5 inci și patru SSD-uri de 2.5 inci. Există un cable management foarte bun la interior, mai ales la trecerea din camera plăcii de bază în cea a unităților de stocare. Carcasa are trei porturi USB 3.0 pe partea frontală și o fereastră laterală, mată, de dimensiuni generoase. Prețul acestui model se învârte în jurul sumei de 149 dolari, și sperăm că va fi disponibilă și la distributorii de la noi din țară.

Corsair Carbide 2

Corsair Carbide 3