10 sept. 2013 | 15:30

Controller wireless – Gadget-ul suprem pentru utilizatorii de tableta

ACTUALITATE
Controller wireless - Gadget-ul suprem pentru utilizatorii de tableta

Exista o multime de gadget-uri pe lumea asta, insa consider ca putine din ele, acest controller wireless, sunt cu adevarat utile si nu o pierdere de timp si de bani.

Gadget Controller WIreless

Acest controller wireless pentru iPod sau orice alte tableta cu Android este o solutie optima pentru a beneficia din plin de jocurile ce pot rula pe un astfel de dispozitiv. Jucaria in sine consta dintr-un stand foarte bine gandit pentru tableta si un joystick wireless, foarte asemanator cu cel de PS3 si care functioneaza impecabil cel putin cu iPad-ul pe care l-am vazut ca demo la fata locului. Nu m-am jucat pe tableta pana acum, cel putin nu mai mult de 10-15 minute, iar pe telefon nici atat, probabil nu mi s-a parut prea comod. Cu siguranta, daca as avea un astfel de suport, m-as razgandi.

Dispozitivul este un produs chinezesc, iar la momentul de fata isi cauta distribuitori. Avand in vedere ca este un gadget cu adevarat interesant, care iese din sfera accesoriilor gen carcasa pentru telefon, cu siguranta ca va gasi doritori sa il importe si in Romania.

Pretul unui astfel de dispozitiv este estimat a fi undeva la 25-30 dolari – ma refer la pretul retail de vanzare la bucata. Pretul lui de productie este desigur mult mai scazut de atat.

Gadget Controller WIreless 2

Gadget Controller WIreless 3

Gadget Controller WIreless 4