04 feb. 2013 | 19:15

Cillit Bang, terminatorul sistemelor de calcul!

ACTUALITATE
Cillit Bang, terminatorul sistemelor de calcul!

Cillit Bang este inamicul declarat al sistemelor de calcul.

Cillit Bang

Un angajat a fost condamnat la 8 luni de inchisoare dupa ce s-a demonstrat in instanta ca a sabotat sistemele de calcul ale firmei la care lucra. Daca traiti cu impresia ca omul se juca cu surubelnita si clestele prin incaperea serverelor aflati ca angajatul a folosit o metoda mai putin invaziva.

Mai domul Sobolewski in cauza a „curatat” timp de trei ani serverele comapniei cu Cillit Bang din abundenta. Substanta „criminala” era pulverizata in gurile de aerisire ale computerelor sistematic si in cantitati suficient de mari incat sa provoace pagube considerabile.: 32.000 de lire sterline.

Curatare PC

Initial angajatul a marturisit ca nu facea altceva decat sa mentina sistemele de calcul in perfecta stare de curatenie, dar ce pacat ca dupa instalarea camerelor de supraveghere superiorii au constat excesul de zel, Sobolewski turna Cillit Bang cu sticla…

Dupa proces, Edward Sobolewski s-a ales cu 8 luni de puscarie si daune de 10.000 de lire pe care va trebui sa le plateasca catre angajatorul sau Frost & Sullivan.