09 ian. 2013 | 10:40

CES 2013 – Toshiba are un ceas atat inteligent cat si elegant

ACTUALITATE
CES 2013 - Toshiba are un ceas atat inteligent cat si elegant

Cu functii similare cu si un design complet diferit, Toshiba a afisat la CES un prototip elegant de .

Toshiba-Smartwatch-Prototip_thumb

Toshiba-Smartwatch-Prototip_thumb

Un nou ceas inteligent de la Toshiba, care nu are o data de lansare, a facut valuri la CES datorita aspectului de ceas obisnuit. In rest, se asocieaza prin bluetooth cu orice terminale cu iOS sau Android, sincronizeaza ora si afiseaza notificari de orice fel.

Smart watch-ul din imagine foloseste un procesor ARM pentru performanta si un display OLED pentru a afisa continutul in conditii optime. Vine cu mai multe teme pentru ceasul efectiv si printr-un web shop optiunile sunt nelimitate. Pentru a ajuta un pic autonomia, ceasul vine cu o varietate de senzori ce ajusteaza luminozitatea in functie de mediul ambiant si de unghiul la care este tinut. Un senzor mai special, care va citeste si va retine ritmul pulsului, functioneaza si ca metoda de autentificare. Astfel nimeni nu va va putea citi informatiile stocate pe el. Ca utilitate, te avertizeaza la apeluri, emailuri, programari din calendar, stiri si informatii despre vreme. Un atu important, in momentul in care sunteti in deplasare, va afiseaza instructiuni de la o aplicatie de navigatie care ruleaza pe smartphone.

In conditiile in care nu va veni pe piata la un pret exagerat, un astfel de gadget este cadoul perfect pentru pasionatii de tehnologie. In plus, va fi o incantare sa arati prietenilor ca ,,la tine merge si la ei nu”.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele