06 iul. 2013 | 08:30

Canon EOS 70D te lasa cu gura cascata cand vezi cum filmeaza [VIDEO]

ACTUALITATE
Canon EOS 70D te lasa cu gura cascata cand vezi cum filmeaza [VIDEO]

Unul din aparatele foto mai recente de la Canon este EOS 70D, un DSLR care incetoseaza si mai mult linia dintre camera foto si .

Canon EOS 70D

Vom fi mereu uimiti cand vedem un film demo, indiferent ca vorbim de un ghiozdan sau de o camera foto. Desi in multe cazuri respectivele filme beneficiaza de un pic de postprocesare, cei de la Canon au facut eforturi mari pentru a demonstra ca nu incape vorba de asa ceva in

Din multe puncte de vedere, Canon EOS 70D este mai bun la a imortaliza secvente video decat multe alte camere de pe piata. Aceste abilitati sunt datorate in egala masura unui procesor puternic si unor tehnologii care-i permit aparatului sa faca niste lucruri spectaculoase pe partea de focus automat. Pentru a demonstra respectivele abilitati, compania japoneza a lansat clipul de prezentare de mai jos intitulat Handmade. Prin intermediul unor bucatari de pizza sunt suprinse scenarii foarte variate care sunt inregistrate cu o maiestre deosebita de acest model.

Pentru a spulbera orice mit precum ca scurt metrajul in cauza a fost capturat cu un alt dispozitiv, cei de la Canon au facut public si un making of prin care elimina orice urma de dubiu. Ambele clipuri sunt mai jos si, daca nu v-ati dat seama, este obligatoriu sa le vedeti la rezolutie HD.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele