07 nov. 2013 | 10:00

Din păcate, Call Of Duty Ghosts clonează o scenă din Modern Warfare 2

ACTUALITATE
Din păcate, Call Of Duty Ghosts clonează o scenă din Modern Warfare 2

Pentru ca probabil nu credeau ca va observa cineva, creatorii noului au făcut un gest urât prin clonarea unui moment din MW2.

Call Of Duty vs Modern Warfare

Modern Warfare 2 este un joc foarte apreciat din . Mulţi îl consideră cel mai popular, mai ales când vine vorba de partea de multplayer. Problema este ca exact acea popularitate pe care o aminteam mai sus a a stat la baza unei situaţii foarte ruşinoase pentru noul titlul din serie.

Dacă ar fi să ne luăm după dovada de mai jos, care pare cât se poate de veridică, creatorii COD Ghosts au copiat într-o proporţie semnificativă un set de animatii de captura a mişcării ce au fost folosite prima dată în cel de al doilea Modern Warfare.

Similaritatea dintre Call Of Duty vs Modern Warfare a fost sesizată de utilizatorul youtube satantribal şi tot el s-a ocupat şi de colajul de mai jos. Cu toate că sunt ceva şanse ca acet clip de doua zeci de secunde să aibă loc într-un moment important din joc, context în care aveţi de pierdut, merită urmărit şi pentru a rămâne efectiv frapat de modul ostentativ în care creatorii săi nu s-au sfiit să se ,,inspire” din trecut. Nici măcar nu trebuie să vă uitaţi foarte atent pentru a observa că în acest caz nu este vorba de câteva elemente asemănătoare, ci de un copy-paste Call Of Duty vs Modern Warfare care are şanse să spulbere visele celor care priveau noul CoD ca pe o desfăşurare de forţe şi un joc remarcabil prin originalitatea sa.

Pentru că o veste proastă nu vine niciodată singură, cei câţiva testeri care la aceasta ora au pus mâna pe un PlayStation 4 şi pe o versiune next-gen a jocului din titlu au ramas marcaţi atunci când au sesizat că jocul este sacadat. Mai multe scene din joc s-au reflectat într-o scădere semnificativă a numărului mediu de cadre pe secundă. În teorie, această problemă ar trebui soluţionată printr-un update în cele câteva săptămâni rămase până la lansarea noii console.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele