15 feb. 2013 | 10:49

Brutal Legend vine oficial pe PC

ACTUALITATE
Brutal Legend vine oficial pe PC

Brutal Legend, lansat in urma cu aproape patru ani pe Xbox 360 si PlayStation 3, vine in sfarsit si pe PC-uri. Double Fine, studioul producator a anuntat acest lucru prin intermediul unui nou teaser trailer, pe care il puteti vedea mai jos.

Brutal Legend

Lansarea pe PC se va face prin intermediul Steam, iar cei care fac pre-comanda chiar acum vor primi acces instant la beta-ul de multiplayer al jocului. O cumparare in avans va ofera si un discount de 25% din pretul oficial, aducand acet joc la numai 14,24 euro. Data la care acest titlu va fi disponibil pe Steam este 26 februarie. In cazul in care sunteti fani ai genului Heavy Metal, nu ar trebui sa ratati acest joc, intrucat vocile personajelor din joc sunt oferite de legende precum Lemmy Killmeister, Rob Halford si Ozzy Osbourne, alaturi de actori celebri precum Jack Black si Tim Curry.

Acest joc a avut un ciclu de dezvoltare destul de zdruncinat, fiind initial anulat de catre cei de la Activision si mutat in ograda companiei  Electronic Arts. Din pacate insa, viata jocului nu a fost calma nici dupa lansare. Fiind initial prezentat ca un titlu action-adventure intr-o lume inspirata din desenele de pe copertile albumelor de Heavy Metal, dupa cateva ore de joc, Brutal Legend se transforma intr-o strategie in timp real. Fanii s-au simtit inselati, iar vanzarile nu au reusit sa atinga proiectiile initiale. Intre timp apele sunt ceva mai calme, iar studioul Double Fine a inceput sa aiba succes in mediul digital.

Fiind un joc de strategie, Brutal Legend s-ar potrivi perfect in ecosistemul jocurilor de PC, desi controlul si designul titlului a fost realizat pentru console. Pe steam este disponibila si o varianta speciala a jocului, care include si coloana sonora „originala”, pe care se gasesc 20 de melodii incluse in joc. Toate sunt originale, scrise pentru acest titlu. In afara de aceasta muzica, in Brutal Legend puteti intalni melodii celebre de la 70 de trupe printre care se gasesc si Black Sabbath, Scorpions, Judas Priest, Motorhead, Kiss, Motley Crue, Megadeth, Slayer si multe altele.